Logo
Home Blog 5 Sfaturi pentru a men?ine camerele de securitate func?ionale în timpul iernii

5 Sfaturi pentru a men?ine camerele de securitate func?ionale în timpul iernii

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Vremea rece poate face ravagii în sistemul de supraveghere video, asigurându-vă că, camerele pot supraviețui iernii, problemele pot aparea atunci când temperaturile scad sub limita de îngheț, această scădere a temperaturii poate scadea performanțele. Voi lăsa aici câteva aspecte care trebuie verificate pentru a menține sistemul de securitate în stare de funcționare în cele mai reci luni ale anului.

 

Alegerea unei evaluări IP ridicate

 

Camerele utilizate în climate reci au nevoie de o incintă care sa reziste intemperiilor, de cel puțin IP66 pentru a rezista  condițiilor meteorologice dure, cum ar fi zăpada și lapovița. Umiditatea poate determina acumularea condensului în interiorul camerei care se transformă în îngheț. Din acest motiv, ar trebui  prudență atunci când se manevrează un dispozitiv de la frig extrem la un mediu destul de cald. În cazul în care condensul apare, se pot scurtcircuita componentele interne.

 

Verificați temperatura de lucru și de depozitare 

 

Uneori verificați de două ori  specificațiile producătorului atunci când vine vorba de o cameră, este tot ce este nevoie pentru a menține un sistem de supraveghere video în stare de funcționare în medii reci. Există două specificații principale de înțeles: temperatura de depozitare și temperatura de funcționare. Dacă o cameră a fost stocată sub temperatura de funcționare recomandată, trebuie să o lăsați să se încălzească într-un mediu cald, cu alimentarea oprită, până când ajunge la temperatura de funcționare.

 

Pentru a vă asigura că specificațiile camerelor de temperatură sunt corecte, fișele noastre listează o temperatură minimă și maximă de funcționare, precum și un interval de temperatură de stocare. Se efectuează teste extinse pentru a ne asigura că dispozitivele noastre îndeplinesc aceste condiții climatice.

 

Temperatura de depozitare este temperatura la care echipamentul poate fi depozitat în siguranță atunci când este oprit. Temperatura de funcționare este temperatura aerului din mediu atunci când echipamentul este pornit.

 

Alte component ale sistemului de supraveghere

 

Camerele nu sunt singura ta grijă! Temperaturile scăzute pot afecta alte aparate electronice. Vântul și zăpada pot degrada rapid cablul necorespunzător și conectorii neprotejați.

 

Componente de supraveghere, cum ar fi NVR-uri, hard disk-uri și monitoare LCD functioneaza de obicei în medii controlate de temperatură, astfel încât nu există nici o grija.

Cu toate acestea, există riscul ca aceste dispozitive să fi fost depozitate peste noapte într-un vehicul în aer liber la temperatura mai mică și apoi instalate și pornite imediat. Hard disk-urile pot suferii daune, deoarece lubrifianții lor se îngroașă. Ecranele LCD conțin lichid, care poate îngheța și deteriora pixelii.

 

Verificați componentele de securitate în locații exterioare înainte ca temperatura sezonieră să scadă. 

 

Bazați-vă pe ArticPro

 

Seria noastră de camere ArcticPro combină componentele tolerante la temperatură cu o incintă impermeabilă pentru a asigura o funcționare impecabilă la temperaturi de până la -40°C.

 

Multe dintre camerele ArticPro pot funcționa la temperaturi scăzute, fără utilizarea încălzitorului, reducând consumul de energie și costurile de funcționare. 

Pentru aplicațiile care solicită inregistrari de înaltă rezoluție cu analize avansate sau imagini superioare pe timp de noapte, camerele ArcticPro selectate oferă o combinație între tehnologia Night Color și funcționalitatea Analytics+. Alte modele sunt disponibile cu transmisie îmbunătățită Power Over Ethernet (ePoE) la distanță sau cu mai mulți senzori pentru vizualizări la 180° sau 360°. 

 

Rezistența la temperatură este un aspect critic al oricărei soluții de securitate și trebuie luată în considerare cu atenție atunci când alegeți o camera de supraveghere. Fie că este vorba de ploaie, gheață, zăpadă, sau căldură, o cameră de supraveghere în aer liber este supusă unor condiții meteorologice extreme, care pot provoca daune componentelor. Ghidul nostru de soluții ArcticPro oferă informații detaliate despre întreaga noastră serie de camere ArcticPro, oferindu-vă avantajul de a alege camera potrivita. 

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare